//Merah Itu Cinta




my BIRTHDAY :3
Ahad, 1 Julai 2012 | 5:46 PG | 0 Notification(s)



hey kawan ! ni lah gambar-2 ,masa celebrate my birthday . terima kasih kepada mama , tikah , mas , norli and ayah sebab sudi nak celebrate . and to my dear friend terima kasih bagi aku hadiah . wow ! terkejut taw bile aku bukak hadiah tuhh . hehehe . dan terima kasih juga sebab korang sudi tahu warna pevret aku . MERAH tuh ! . hehehe . 'ck' pun tak bagi hadiah macam korang . * sabek ! :) . aku sayang mama , n korang . walaupun ade kawan aku tu tak dapat pergi . takpe . tahun depan aku buat lagi . n kali ni mesti kau boleh pergi punye . tapi , mungkin tahun depan aku da tade :( . sedih pulak . okay ! hari ni adalah hari lahir aku yang ke-17 tahun . aku harap sangat , hari ni akan menjadi hari-2 yang lebih baik daripada hari semalam . okay la . sampai disini saja yang dapat disampaikan . terima kasih sekali lagi ye ? ILYSM :3




Older Post | Newer Post