//Merah Itu Cinta




semalam adalah SEJARAH .
Sabtu, 23 Jun 2012 | 12:44 PG | 0 Notification(s)

semalam kan . lepas beratur , kita orang tunggu kat tepi kolam . sementara fatin panggil cikgu pj . pastuh , dalam masa yang sama aku try la pujuk si cuek ni sharifah nama dia . okay , mule tegur cakap la . kakpah kau marah aku lagi ke ? mule dia senyum sensowang . pastu aku tanya lagi , pastu dia kata tak da  . okay . settle da situ . alhamdulillah okay da . tade gado lagi da . dadada . pastu bile time pj cikgu ajak main baling selipar , pastu budak2 ni tak tahu , pastu aku cakap la 'alaa dalam citer upin ipin tuh' . pastu cikgu ketawa . pastu dowang taknak , then cikgu ajak la main baseball . next , aku cakap la kayu tade nak guna ape . cikgu cakap mintak la kunci kat cikgu khairil . okay tergamam jap . dalam terpikir pe sabitnye , se ingat aku cikgu ziha la yang sabitnya . pastu cikgu cakap dia ade sama . ohh . dipendekkan cerita , kita orang pun main la dengan seronoknya . sampai aku terjatuh . ish-3 terukkan aku . haha ! tapi ape pun memang best . n aku rasa semalam adalah hari paling BEST INTHE WORLD . oppps ! hehehe . okay , aku stop sampai disini saja . lain hari , lain cerita okay ? muah ciked !




Older Post | Newer Post