//Merah Itu Cinta




KUCING vs TIKUS
Isnin, 25 Jun 2012 | 4:08 PG | 0 Notification(s)

aku baru je bace paper pasal kucing ni . jumaat minggu lepas . belek-2 kat muka depan , tibe-2 nampak satu title BERKONGSI KASIH . gambar kucing menyusukan anak tikus . meremang bulu roma aku weh ! tapi dalam masa yang sama , berdekah aku gelak . macam orang gilak ! :D . kucing ni dibela oleh orang asli . mula tuan empunya kucing ni tak tahu pulak dia da beranak . nak di jadikan cerita , one day dia ternampak lakucing mengonggong 'anak' dia ni untuk dipindahkan tempat . ape lagi , terkejut la tuan dia . tuan dia kata , kebiasaan menu utama kucing-2 kat sini ialah tikus . tapi berbalik semula dengan kucing dia . kucing tu melayan 'anak istimewa' itu sama dengan melayan anak-2nya yang lain . sweet bunyinye kan ? tengok ! kucing pun reti sayang anak , even yang seko tu 'bukan' anaknya . bila tiba manusia pulak ? amboi . sanggup buang merata ! ade pulak yang sanggup campak dari tingkat atas . masyaAllah . hello ! pandai buat , pandai l er tanggung . menyampah taw tiap kali baca paper ade saje pasal BAYI kena buang . terjumpa digigit semut . adoii ! kalau taknak . bagi aku :) . aku ni pencinta kanak-2 . >.< . okay . lari tajuk pulak ! lepas tu ramai la jirang tetangga datang menjenguk . ade yang bagi duit untuk makanan kucing tersebut . the end ! :))




*aku kekasih kucing >.<




Older Post | Newer Post