//Merah Itu Cinta




kau TAK ADIL !
Sabtu, 23 Jun 2012 | 4:16 PG | 0 Notification(s)

kenapa perempuan yang tade virgin harus dipinggirkan ? kenapa dia tak layak nak dapat BOY yang baik-2 ? kenapa , kenapa , kenapa ?!! BOY sanggup belajar cara-2 untuk mengetahui yang GIRL tu tade virgin . kira , boy ni nak mengelakkan diri daripada girl yang da tak fresh ! tapi sanggupkah boy nak elak takdir Tuhan sekiranya girl yang di anggap tak fresh tuh jodoh boy ?! boy terima lah girl tuh sebaik mugkin . kita diciptakan tidak la PERFECT ! terimalah kekurangan dan kelebihan dia . mungkin dulu girl tuh pernah buat khilaf . tapi , mungkin dia da bertaubat . jangan la buat hukuman sendiri . kesianlah pada girl-2 yang tade virgin tuh . tak semestinya girl yang tade virgin tuh jahat , n yang ade virgin tu baik . BE POSTIVE  . kita tak perlu menginginkan seseorang tu PERFECT sedangkan diri sendiri pun belum tentu sePERFECT yang kita sangka . bagi lah dia peluang untuk dia mengakui kesalahannya . kerana dia juga manusia biasa . aku cakap ni atas dasar kesian kat girl-2 tuh . aku juga seorang girl , n aku dapat memahami ape yang tersirat n tersurat kat dalam hati dia . so , pikir-2 kan dan pertimbangkan lah ape yang aku kata . sikit banyak ade betulnya juga kan ? :)) . okay lah , lain hari lain cerita :D




Older Post | Newer Post